Voor nieuw sanitair of een geheel nieuwe badkamer bent u bij ons aan het goede adres.
Ook voor het vervangen van sanitair, een nieuwe doucheglijstang, een nieuw meubel maar ook een stoomcabine, het kan allemaal. De complete badkamer met alles erop en eraan is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Als een kraan moet worden vervangen, dan heeft de klant de keuze uit een kraan van € 30 tot een designkraan van € 500. De wensen en kosten gaan altijd in overleg met de klant.

Het betegelen van de vloeren en wanden in de badkamer en toilet horen natuurlijk bij het werk. Maar ook het betegelen van uw woonkamervloer of uw keuken behoort tot de mogelijkheden.

Zonder goed loodgieterswerk kan een badkamer niet worden verbouwd of aangelegd. Het is van het grootste belang dat dit kundig en accuraat gebeurt. Daar kunt u bij ons op rekenen, ook dit onderdeel van uw renovatie kunnen wij verzorgen.

Een mooi plafond in uw badkamer is de finishing touch. Denkt u aan een mooi strak stucplafond met halogeenspotjes of een eigentijds systeemplafond in de kleur die u wenst. Graag adviseren wij u over de diversiteit aan mogelijkheden.

Bij het ontwerp en de uitvoering van uw badkamer en toilet gaan we uit van comfort, uw smaak en het beschikbare budget. De praktijk leert dat er daarmee altijd een passende oplossing is, zowel bij renovatie als voor nieuwe aanleg. Voelt u zich daarom vrij om te informeren naar de mogelijkheden!